contactgegevens:

Praktijk voor EMDR en Coaching en hypnose- therapie, holistische lichaamsgericht therapie

Tel:                        06-50653054       Whatsapp prima!

Email:                    nicole@nicolebehrcoaching.nl

Mijn naam is Nicole Behr.  Ik heb een prachtige Holistische praktijk in het centrum van Wijk bij Duurstede. Meer dan 25 jaar heb ik gewerkt als fysiotherapeut in verschillende zorginstellingen.  

Naast fysiotherapie ben ik me gaan richten op Cranio-Sacraal therapie, Hypnotherapie en EMDR-therapie. Vanaf 2020 heb ik me volledig gericht op  Coaching, Hypnose, Craniosacraal en EMDR. Het  onbewuste brein in echt een passie voor me geworden aangezien er meer dan 95 procent in het onderbewuste gebeurd is dat zeker een interessant stuk.

Ik heb gemerkt dat vele lichamelijke klachten te maken hebben met gebeurtenissen uit het verleden. Doordat ik veel kennis en achtergrond heb op lichamelijk gebied is het voor mij makkelijker om die lichamelijk en geestelijk klachten  te combineren. 

Ik maak gebruik van recente kennis op dit gebied onder andere door bijvoorbeeld gebruik te maken van technieken van Bessel van de Kolk en  Franz Rupert. 

Wat ik merk is dat EMDR in combinatie met andere technieken snel tot vermindering van klachten leidt. Naast mijn werk in mijn eigen praktijk werk ik als supervisor voor BIVT ( bijscholingsinstituut voor therapeuten).