Aanpassen..

Net als bij de meeste mensen ligt ook mijn leven even overhoop. Ik heb al mijn fysieke afspraken afgezegd. Wat doe je dan allemaal?

De dagen zijn niet gevuld met afspraken maar wel vol. Ik sta iedere ochtend op met de gedachte dat er echt wel een hondje uit wil. Voor mij is dat, als niet ochtendmens, een fijne start van de dag. Even genieten van het zonnetje en van alle vogels en natuurlijk van die maffe, lieve Lou (hond).

Rond 9.30 probeer ik meestal op de Oever (praktijk) te zijn om daar even te werken aan blogs, berichten, Be Oké, EMDR of wat er maar in mijn gedachte komt. Dat is een fijne tijd waarin ik mijn gedachte op een rijtje kan zetten. Ik mis mijn sporten in de ochtend enorm, maar dit is helaas nog niet haalbaar aangezien mijn knie nog steeds niet geheeld is en ik in een Brace zit. Rond 11.30 wordt er iemand wakker en loop ik via het kasteelbos naar huis.

Daar zijn meestal 2 puber meiden (nog wel, de ene gaat deze week naar Rotterdam verhuizen), net op. Dan gaan we gezellig lunchen. Om 13.00 ga ik weer naar de Oever om school of life webinar te volgen. Daarna weer even naar buiten met de hond. Soms daarna een niet fysieke afspraak (Coaching / EMDR ), en dan even boodschappen doen en eten.

Na het eten begin ik met met Yoga by Adriena op youtube , en meestal daarna even lezen/ tv kijken of een spelletje. Bizarre tijden maar ik probeer er wat van te maken. Dit is in het kort mijn leven op dit moment. Hoe vullen jullie je dagen? Ik ben helemaal in voor leuke tips, let me know!

Ik lees het graag, lieve groet, heb een fijne week, Nicole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *