e-bike voor ouderen?

Mensen die mij kennen weten dat ik van sporten en uitdagingen  hou, maar ik heb wel 3 jaar geleden een prachtige e-bike gekocht, waarom?

Ten eerste moet ik bekennen dat ik voor mijn e-bike eerlijk gezegd een beetje een hekel had aan fietsen. Ik gebruikte mijn fiets om van A naar B te komen, en verder liever niet. Dat terwijl ik wel met heel veel plezier twee keer in de week ging spinnen in de sportschool?

Door mijn partner werd ik overgehaald een e-bike aan te schaffen en als beloning gingen we een weekje fietsen in de bergen in Frankrijk. Het leek mee eerlijk gezegd helemaal niks maar, ik vond het geweldig!

En nee, het gaat niet vanzelf, er zit geen motor in, je moet gewoon trappen. Het grote verschil zit hem denk ik in het voelen dat je makkelijker kan trappen en natuurlijk de snelheid. Een beetje vergelijkbaar met een racefiets eigenlijk.

Nu doe ik eigenlijk bijna alles op de fiets, Doordat ik lol heb in het fietsen ga ik vaker een groot stuk fietsen, en ook even naar Utrecht is goed te doen.

Vaak hoor je mensen zeggen dat is toch helemaal niet nodig een  e-bike. Dat is echt iets voor oude mensen. Nee nodig is het niet, maar als ik mag kiezen tussen lekker veel, grote afstanden fietsen en fietsen op een gewone fiets en net de 15 kilometer halen dan weet ik het wel…

PS: heb nog een geweldige scooter te koop, die ik dus niet meer gebruik. Dus als je iemand weet ? ( 400 euro)

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *