feedback …

Wat de feed back betreft.

Ik voelde me direct begrepen door jou en de casus waarmee ik kwam. En ook hoe het zich opgebouwd had in spanning in mijn lichaam. 

Het je gehoord en begrepen voelen is zo wezenlijk denk ik in ons werk, ik onderschat dat vaak nog in belang. Dat er een plek is waar het helemaal mag zijn. In de directe omgeving raakt hoe het met je is, vaak bij mensen en willen ze het anders hebben.

Dat maakte dat ik me veilig voelde om alles wat er speelt, er gewoon te laten zijn. En niet de goeie therapeut te zijn die alles onder de knie heeft. Gewoon de menselijke maat.

De EMDR sessies en het organische erin (werken wat zich aandient, maar wel met behoud van focus) en de koppeling die je maakte met het lichaam waren verhelderend, ook op fysiek niveau. De EMDR sessies werken nog twee dagen sterk door in de zin dat ik snel moe was. Voor mij de uitdaging dat niet ter discussie te stellen, maar ernaar te luisteren. En ik heb het gevoel dat het de zaken van de voorgrond, meer naar de achtergrond laat gaan en dat ik daarmee meer een waarnemer wordt ipv dat ik erin verstrikt raak. Oh ja nu komt het op en ik kan ernaar kijken.

Ik realiseer me met alles wat ik al in mijn eigen proces gedaan heb, dat het heel fijn is als iemand meekijkt. Ik heb al snel het idee dat ik het zelf moet kunnen. Dus heel fijn dat je meekeek dat is in het proces een soort rustpunt op de achtergrond. Oh ja er is iemand die weet hoe het zit en me begrijpt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *