Focus

Alweer de derde werkweek achter de rug. Er begint zich iets van focus te ontwikkelen naar aanleiding van wat er allemaal op mijn pad komt. De focus die zich aan het aandienen is training geven. Zoals mijn vriendin Lucie zei: ” je eigen trainingsbureau opzetten lijkt me echt iets voor jou”. Zover ben ik nog niet maar even een korte samenvatting van afgelopen week.

Deze week weer samen met Irma van der Brink verder gegaan met het ontwikkelen van een training voor de zakenwereld. De focus ligt hierbij op EMDR, en wat je zelf kan doen om je stress-ervaring te verminderen. B-EMDR gaat ons gezamenlijke project heten. We moeten nog veel stappen maken maar het begin is er.

Met Kim Oonk verder gewerkt aan ons bedrijf, Be Oké. We hebben een insta account aangemaakt, een website in de lucht gegooid: http://www.be-oke.nl, en gebrainstormd over wat en hoe verder. We zijn van plan om hele leuke mini-workshops te organiseren met allerlei verschillende holistische thema’s . Hou de website en Insta in de gaten! En vanaf de 20 maart gaan we open, heb er zo veel zin in . Onze inspiratie voor be-oke kwam helemaal los toen we via google be oke gingen zoeken en terecht kwamen bij dit liedje:

Gisteren heb ik een hele fijne uitleg gekregen van Brenda Teutelink over hartcoherentie training. Deze training richt zich heel in het kort op de relatie tussen hart en brein. Het is een hele mooie manier om inzichtelijk te maken wat je hartslag kan doen om stress te reduceren en wat daar ook zelf aan kan bijdragen. Het lijkt me heel erg leuk om er nog meer van te weten te komen!

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Brenda Teutelink: https://veerkrachtmeter.weebly.com

Verder ben ik begonnen in het boek; Leven in een mindful universum van Eben Alexander. Ik zal binnenkort een kleine samenvatting schrijven, echt super interessant. Zie pagina boeken, podcasts en andere interessante artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *