Mooie Ontmoetingen starten 2020

Afgelopen week de eerste week van 2020 . Heerlijk zoveel minder afspraken als therapeut , en zoveel meer tijd voor verdieping. Ik heb ontzettend veel gelezen , podcasts geluisterd, gewandeld, gesport en ik ben ook nog lekker naar de film geweest. Ik ben veder gegaan met een aantal leuke nieuwe projecten met mooie mensen. Hierbij even een tipje van de sluier:

Samen met Irma van der Brink ga ik kijken naar wat we kunnen doen met behulp EMDR- gericht op preventie, ter voorkomen van overprikkeling, misschien iets voor jullie bedrijf?

Met Marije Vermernis ( psyche-motore therapeut ) ben ik een training aan het uitwerken voor tienermeiden. Als ik in deze moeilijke periode zelf wat ondersteuning had gekregen dan had dat wellicht heel wat meer zelfvertrouwen gegeven. En voorla het aantal prikkels wat er gemanaged moet worden is zeker voor deze groep een uitdaging. Wij hebben echt wat handige tips voor deze groep!

De laatste afspraak afgelopen week was de samenwerking met Kim Oonk ( trainer ). Wij hebben al vaker samen gewerkt met Opstellingen, maar hebben nu besloten om samen verder te gaan met het organiseren van trainingen en workshops. Zo leuk! We hebben al een leuke naam bedacht, en gaan dit de komende tijd verder uitwerken! Je zal zeker van ons horen! Op vrijdag 20 maart geven we onze officieel opening, dus als je dit leest ben je van harte uitgenodigd. Verdere informatie volgt…..

Maar het allerbelangrijkste besluit van vorige week is dat ik toch een puppy neem. Ik ga vrijdag kijken. Zij zal zeker voor wat nieuwe uitdagingen gaan zorgen maar ik heb er ook zoveel zin in! Het wordt een Engelse Springer Spaniel.

Meest interessante artikel deze week las ik in de Volkskrant. Niks vernieuwend natuurlijk, maar wel heel fijn dat de reguliere zorg hopelijk snel wat meer zal gaan samenweken met de complementaire zorg ( ik vind alternatief niet het juiste woord)

https://www.volkskrant.nl/wetenschap/het-ontstoken-brein-hoe-een-verstoord-immuunsysteem-tot-psychische-problemen-kan-leiden~b9a0f8bf/

Heb een hele fijne week met prachtige “ont” moetingen

4 gedachten over “Mooie Ontmoetingen starten 2020”

  1. Leuk om te lezen Nicole! Goed dat je de stap hebt genomen naar de vrije ruimte! En toen ik het artikel in de Volkskrant laa, dacht ik ook aan jou! 😊
    We spreken elkaar snel!

    1. heel Erica, ja eindelijk echt weg van de fysio, ga ik gisteren enorm door mijn knie met tennis en ben ik zelf patiënt, even op de poef en nog meer echt tijd voor verdere stappen. Het lijkt me erg leuk om elkaar binnenkort weer eens even echt te spreken!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *