nieuwe start, geen fysio meer.

Zoals meestal op maandag begonnen met een rondje hardlopen, heerlijk! Niet vanwege goede voornemens maar gewoon omdat dat voor mij een lekkere start van mijn week is.

Normaal gesproken heb ik al wat appjes gehad op de maandagmorgen en anders komen er tijdens het rennen meestal wel wat binnen. Volkomen begrijpelijk als je last hebt van je rug of nek of iets anders. Wat me vanochtend echt trof als weer een stukje hernieuwde vrijheid is de rustige start op maandag morgen. Het klinkt gek maar wat een verademing is dat. Ik had me er stiekem al op verheugd, maar dan weet je natuurlijk niet of dat ook echt zo gaat zijn. Wat is het toch fijn om geen fysiotherapeut te zijn!

Vanmiddag ga ik samen met mijn collega, Irma van der Brink, kijken hoe we EMDR samen een plek kunnen geven binnen onze eigen praktijk. Ben benieuwd of jullie al ervaring hebben met EMDR?

Wat wel grappig is dat de Volkskrant van EMDR benoemd heeft als een van de 20 meest belangrijke lessen van afgelopen decennium. Wil je dit stuk lezen klik op onderstaande link;

https://www.volkskrant.nl/wetenschap/therapeuten-kunnen-trauma-s-al-in-een-sessie-genezen~b71134e2/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *