Onstuimig weer .

Nou zat er toch zomaar een week tussen , terwijl ik mezelf had beloofd te blijven schrijven…Het grappige is dat het onstuimige weer ook betrekking heeft op mij; het waait op dit moment allemaal als een storm over mij heen allemaal. Het is veel, maar het is allemaal heel leuk!

Deze week heb ik samen met Kim voor Be Oké verder gewerkt aan de website. Zaterdag krijgen we marketing les , dus ik ben heel benieuwd wat we daar allemaal van kunnen leren, en wat jullie van ons te zien krijgen. Daarnaast gaan we zondag samen naar een inspiratie-dag van het Wisdom Keepers Project in Utrecht, heel veel zin in! Voor meer informatie over de Wisdom keepers; http://wisdomkeepersproject.org/#homepage

Wat ook een leuk nieuwtje is dat ik voor BIVT ga werken als supervisor, ben benieuwd naar wat dat allemaal in gaat houden. In maart ga ik beginnen.

Naast allerlei EMDR afspraken, het begint echt steeds meer aan te trekken, ook deze week even de tijd genomen om met Irma te werken aan onze Business -EMDR . We zijn samen bezig met het ontwikkelen van een EMDR Burn-Out protocol voor bedrijven. Uit allebei onderzoek is gebleken dat EMDR de tijd van het verzuim drastisch naar beneden kan brengen dus dat scheelt een hele hoop kosten! Ook dit begint echt vorm te krijgen, super leuk!

https://www.intermediair.nl/werk-privebalans/burn-out/burn-out-emdr

Verder druk aan het sporten (helaas alleen nog maar in de sportschool ) om mijn kniekracht te verbeteren. Ik loop nu ook zelf bij de fysio omdat ik merk dat ik voor mezelf nou niet echt de beste fysio ben. Het gaat erg langzaam vooruit , grrrrr…vind ik maar lastig.

Deze week weer even tijd genomen voor een zeer interessant boek, heb het nog niet uit maar jeetje wat boeiend. Het leest niet zo lekker , eigenlijk best ingewikkelde materie vind ik maar zeker de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *