Oude metier opgeven

Vandaag is de eerste dag dat ik niet officieel niet meer als fysiotherapeut werk. Mijn praktijk zit dicht en ik ga mezelf en mijn werkende leven als het ware opnieuw uitvinden. Natuurlijk best wel spannend en zoals mijn lieve vriendinnetje zei; “moedig”, maar het is tijd. Wel grappig dat de planeten 2020 als transformerend jaar laten zien, dus dat klopt alvast.

Er is heel wat gebeurd de afgelopen weken en ik heb echt hard gewerkt om 2019 op een goede manier af te sluiten. Hierbij hoort veel afscheid, maar ook nieuwe verbinding.

Een van de mooiste reacties die ik kreeg was van Tsjeerd: “Ik kan zo genieten als iemand een besluit neemt vanuit het perspectief van ontwikkeling. Zeker als dat zo weloverwogen gebeurt. Daar gaat een heel proces van loslaten aan vooraf. Je oude metier bijvoorbeeld. En daarvan de verworvenheden meenemen in je rugzak naar je nieuwe bestemming. Prachtig! Ik wens je veel plezier op je volgende reis.”

Ik ga regelmatig een blogje te schrijven over al mijn ontwikkelingen zodat je wellicht een stukje mee kan reizen op mijn verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *