Over Coaching

Een pup vraagt om veel begeleiding. Het is niet zo  dat je zelf heel veel kan, maar iemand anders die er in gespecialiseerd is kijkt er toch vaak vanuit een andere invalshoek naar. Dit is waarom ik in plaats van alle puppy-trainingen die nu niet doorgaan een puppy coach heb ingeschakeld. Ik ben aangenaam verrast wat ik allemaal weer leer. Het is een investering die ik meer dan de centen waard vind. Ik merk dat ik iedere keer weer nieuwe inzichten krijg over hoe ik de pup moet benaderen of in mijn geval vaker mag negeren.

Het is bijzonder om te merken hoe lekker het is om gespiegeld te worden. Je doet helemaal niks verkeerd, maar er kan ook een hoop net anders en beter, en jeetje wat doe je eigenlijk toch ook veel al goed! 

Vroeger was ik erg bang om hulp in te vragen, bang dat ik het niet goed genoeg deed uit mezelf. Sinds ik daarvan af ben gestapt merk ik hoe superfijn het is om te laten spiegelen. Niet alleen op hondengebied maar op allerlei levensvragen. Een keer in de paar maanden ga ik lekker even mijn ziel en zaligheid bespreken met iemand die ik vertrouw en die objectief meekijkt met mijn leven. Vaak kom ik weer tot nieuwe inzichten. Niks hoogdravends en stiekem meestal niks wat al niet wist, maar wat ik even had verstopt in mijn onderbewuste….

Je bent als mens geneigd om je leven vanuit je eigen perspectief te bekijken.  Door iemand even mee te laten kijken met je leven krijg je vaak nieuwe energie, inzichten en ideeën. Het is niet gratis, maar ik merk dat het me veel meer oplevert dan bijvoorbeeld een nieuwe spijkerbroek of een nieuwe trui. Ik vind het een investering in mezelf die ik verdien!

Wil je ook een coaching sessie neem contact op. Het kan via Zoom, Teams , 1,5 meter afstand walk of in mijn praktijk die ik 1,5 meter afstand proof heb ingericht. Ik zie je graag, Liefs , Nicole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *