Vergoeding Werkgever

Gelukkig vergoeden steeds meer werkgevers een traject bij mij. Dat is een goede ontwikkeling zeker gezien steeds meer werknemers uitvallen als gevolg van burn-out of andere klachten. Ik heb er bewust voor gekozen om geen contracten meer af te sluiten met zorgverzekeraars omdat dit zoveel extra werk met zich mee brengt wat ik liever besteed aan mijn hulpvragers. Wat mij vanuit mijn holistische visie ook vaak opvalt is dat het probleem zich bijna nooit op 1 vlak voordoet, er is (bijna) altijd sprake van problemen op verschillende gebieden die door elkaar lopen . (werk, sociaal, financieel, maatschappelijk, relatie en andere oorzaken). Vaak door op verschillende gebieden te bekijken wat er speelt en deze weer te kanaliseren krijg je weer regie over jouw leven. Wil je ook in aanmerking komen voor een traject neem gerust contact met mij op. De gemiddelde duur van een traject is 5-8 sessies.

Werkgevers die mij vergoeden zijn o.a ; Defensie , Veilig Thuis, Bergman Clinics, Barthimeus, UMC, Diak , Maandag, VU,

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om in jezelf te investeren. Dit doe ik al jaren en ik merk dat ik er blijer van wordt dan een paar nieuwe sneakers( Guilty pleasure).

Je moet beginnen het verhaal van je leven te vertellen zoals je nu wilt dat het is en stoppen met de verhalen over hoe het was of hoe het is.